Wettelijke bedenktijd en retourneren

Wettelijke bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Galandro Babypakjes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@babypakjes.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk en producten met persoonlijke kenmerken
Het is mogelijk om via onze webshop producten te bestellen die conform uw specificaties gemaakt worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld gedrukte persoonlijke cadeaus. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Producten met hygienische risico’s
Deze producten, zoals bijvoorbeeld ondergoed (rompertjes), zullen verzegeld worden verzonden. Indien het zegel is verbroken is retourneren helaas niet meer mogelijk. Indien het product een hygiene product betreft vermelden wij dit in de productomschrijving.

Retourneren
Retourneren is mogelijk zonder opgave van redenen. Wij stellen het op prijs als u het ons laat weten indien u een product retourneerd. Een reden opgeven is in geen geval noodzakelijk. De reden hiervan is dat wij vast kunnen beginnen met de afwikkeling richting u. Een retourzending kunt u doorgeven via e-mail: info@babypakjes.eu.

Retouradres
Als u een bestelling retour wilt sturen kan dat naar het volgende adres:

Galandro Babypakjes
T.a.v.: Retouren (vermeld hier alstublieft ook uw ordernummer)
Kapelstraat 20
7311 BK Apeldoorn