Stijlvest voor de koudere maanden

Stijlvest voor de koudere maanden

Voor de winter is het altijd handig om een vestje te hebben om u kleintje warm te kunnen houden. Het wordt ook al snel koud en het is dat weer wanneer het ’s ochtends heel koud is maar in de middag juist heel warm. Een vestje komt dan zeker te pas. Ook is een vest makkelijk te stijlen. Heeft u nou een T-shirtje dat geweldig staat bij uw baby maar dat veelte koud is voor de winter dan komt een vest natuurlijk goed van pas. Als je ons op Instagram of Facebook volgt dan heb je dit vestje waarschijnlijk al voorbij zien komen:  

Zoals je kunt zien op het plaatje zie je dat het vestje bestaat uit drie kleuren: grijs, blauw en wit. Het vest heeft een blauwe rits die ervoor zorgt dat het hele vestje open en docht kan. Ook zitten er twee zakjes aan de zijkanten naast de rits. Hier kan jouw kleintje zijn handjes in kwijt of leuke kleine speeltjes of natuurlijk zijn knuffeltje. De zakjes zijn afgewerkt met een grijze ribboord. Aan de onderkant is een grijze ribboord met daarop 3 streepjes in de kleuren: blauw, wit en zwart. Als laatste staat er ook nog DB op de linkerborst. De muts is aan de binnenkant grijs en aan de buitenkant blauw. De gehele achterkant is blauw.  

Het vest is blauw en komt van het merk Ducky Beau, vandaar ook de letters DB op de borst. Het vest is verkrijgbaar in de maten 50 & 56. Het vest kost 14.95 euro. 

Ben je nou opzoek naar heel iets anders of wil je nog even verder kijken? Neem dan een kijkje op de webshop: www.Galandrobabypakjes.eu. Volg ons gelijk op Instagram en Facebook om geen item te missen! Er is altijd wel iets te vinden voor iedere baby! 

Galandro babypakjes 

Write a Reply or Comment