Zomer

Zomer

Voor de eerste zomerdag is een leuk outfit voor jou wonder helemaal op zijn plaats, want zeg nou zelf als je met de kinderwagen door de stad loopt of lekker over de boulevard bij het strand aan het paraderen bent, wil je graag dat hij of zij er mooi bijligt in een schattig zomers outfitje.

Wij bieden dit uiteraard aan op onze webshop, onze collectie varieert van rompertjes, bermuda’s, T-shirtjes, leggings, en nog vele andere schattige, leuke en kleurrijke babypakjes.

De verschillende producten uit ons assortiment zijn ook mooi om met elkaar te combineren tot een luchtig babypakje en ben jij en de kleine dreumes klaar voor de aankomende zomermaanden.

De merken van “Ducky Beau” en “Vinrose” zal jij vaak tegenkomen op onze webshop, Dit zijn vooruitstrevende kledingmerken vanaf de maat 50 tot en maat 98. De collecties zijn van een eigentijdse mix van lieve, enigszins sportieve items, die met gevoel voor detail en een vleugje humor ontworpen zijn.

Dit zal jij ook terugzien in de kwaliteit van de babypakjes, dit komt doordat de kleding erg comfortabel zit en met zorg is ontworpen, waardoor ze net even wat anders zijn, net even mooier en net even beter afgewerkt zijn. Hierdoor kan jij als ouder maar ook de kleine dreumes er extra plezier aan beleven.

Wat u nog meer zal aanspreken is de prijs/kwaliteit verhouding en alles wat u koopt zal gratis bezorgd worden, dat betekent alle prijzen die op de webshop aangegeven staan inclusief verzendkosten zijn, daarnaast wilt u het graag snel in huis, ook dit kunnen wij garanderen, voor 16.30 uur besteld de volgende dag al in huis.

Tip voor deze week. : Nieuwe babykleding altijd de eerste keer even wassen !

Write a Reply or Comment