you’re a star

you’re a star

De vorige twee blogs gingen over de nieuwe artikelen. Dit blog gaat net als de vorige twee over een van de nieuwe artikelen. De vorige twee artikelen waren twee vestjes, 1 voor een jongen en 1 voor een meisje. Dit blog gaat over een longesleeve shirt. Als je liever leest over een vest, omdat je hem meer nodig hebt dan een shirt, dan kun je snel een kijkje nemen bij een van de andere blogs. Het is natuurlijk altijd wel handig om andere blogs, zoals deze, te lezen. Voor de zekerheid! Als je dit blog wel gaat lezen dan wens ik u veel plezier en ik hoop dat het wat voor uw baby is! 

Dit shirt is erg basic en simpel maar wel heel erg leuk en uniek. Het shirt is geen T-shirt maar een normaal longesleeve shirt. Heel handig voor de winter herfst en lente. Het shirt is in de kleur kobalt, dit is een mooie blauwe kleur met een tintje paars. Op het shirt staat de tekst ”star girl” in een leuk lettertype in de kleur wit. De binnenkant van de letters zijn niet opgevuld met de witte kleur, de binnenkant is net zoals de rest van het shirt kobalt. De tekst bedekt bijna het hele shirt. Voor de rest is het shirt aan de achterkant langer uitgesneden met daartussen een streep. Verder is het shirt zeer bijzonder en is daardoor makkelijk te combineren met andere artikelen.  

Het shirt komt van het merk vinrose, zoals vele van onze artikelen. Hij is te verkrijgen in de maten 86 & 98 voor de prijs van 18.95. Ben je nou benieuwd naar andere artikelen of heb je een jongen? Neem dan snel een kijkje op de webshop: www.babypakjes.eu Voor meer van dit soort leuke items. Volg ons meteen op Instagram onder de naam: Galandrobabypakjes. Op Facebook zijn wij ook te vinden onder dezelfde naam! 

Galandro babypakjes 

Write a Reply or Comment