Sweet Ducky Beau

Sweet Ducky Beau


Als jullie ons blog volgen dan heb je vast een legging voorbij zien komen. Ik bedoel natuurlijk de zwart/blauwe legging met de drie verschillende kleuren knoopjes. Als je ons blog niet volgt dan heb je zeker geen idee waar ik het over heb. De legging is te vinden onder de titel: de herfst is weer begonnen  bewegen. Vond/vind je het wat? Check dan gelijk ook de andere blogs op www.galandrobabypakjes.eu. Ik begin natuurlijk niet ineens over een legging, we gaan het vandaag ook hebben over een legging. Deze legging heeft wel iets meer kleur dan de vorige legging.
Zoals ik net al vertelde heeft de legging een kleurtje. De kleur is licht roze en zorgt ervoor dat je baby er schattig en vooral lief uitziet. Op de linkerkant van de legging staat de tekst: “Ducky Beau”. Onderaan de pijpjes zitten strikjes in de legging. De strikjes zijn roze en van lint materiaal. De bovenkant heeft een tailleband. De legging is van elastiek. Vanwege de zachte roze kleur is de legging goed te combineren. Als je in het assortiment kijkt zal je een aantal tops vinden die goed te combineren zijn met deze legging. Bijvoorbeeld het i’m magic shirtje. Lekker warm!
De legging is gemaakt van elastiek, katoen & modal. De legging staat bij het seizoen zomer, maar is ook zeer geschikt voor de winter en herfst. De legging is verkrijgbaar voor 12.95 euro. De legging is er helaas alleen nog maar in de maat 62.
Heb je nou liever een ander kleding stuk? Of heb je helemaal geen meisje? Of ben je op zoek naar een top om mee te combineren? Check dan snel Galandrobabypakjes.eu voor al je babykleding wensen! Heb je nou zo iets van ik ben benieuwd naar meer? Lees dan een van onze andere blogs: www.galandrobabypakjes.eu  blogs  kies dan een blog.

Galandro babypakjes

Write a Reply or Comment