Streepjes

Streepjes

Hi, dit is alweer het zoveelste blog van Galandrobabypakjes.eu. In dit blog gaan we in op een artikel voor jongens. Dit artikel houdt uw kind warm en laat uw kind er ook nog eens stijlvol uitzien. Je hebt hem vast al voorbij zien komen als je ons volgt op Instagram of facebook. Ik heb het over deze polo met lange mouwen:   

Zoals je overduidelijk kunt zien zit er een motief van streepjes op de polo. De streepjes hebben drie verschillende kleuren. De kleuren zijn: wit, grijs en donkerblauw. De kraag is net als een deel van de streepjes donkerblauw. De polo is te sluiten door twee drukknoopjes aan de bovenkant van de polo. Op de linkerborst staat een rond logootje van een windstreek, hemelstreek of kompasstreek. Met daaromheen een tekst en onderaan een klein eendje. Dat eendje staat natuurlijk voor het merk Ducky Beau. In de binnenkant zit nog een labeltje met daarop: ” Ducky Beau”. Op de achterkant staat niks bijzonders, behalve het strepen motief.  

De polo is te verkrijgen voor 11,95 euro in de maat 50. De polo komt van het merk Ducky Beau dat valt te zien aan het label en het kleine eendje op het logo. Zoals hierboven is aangegeven. Deze polo heeft lange mouwen en is zeer geschikt voor de komende winter en de winters daarop door de goeie kwaliteit. Het artikel nummer is Cupo14.  

Ben je nou niet zo van de streepjes of heb je een meisje? Of past jouw baby nog niet of niet meer bij deze maat? Neem dan snel een kijkje op de website! Ben je geïnteresseerd in een babypakje en wil je meer informatie? Check dan een van de andere blogs en je zult meer items vinden. Volg ons ook even op Instagram en/of Facebook voor geweldige berichten! 

Galandro babypakjes 

Write a Reply or Comment