Stoere Koning

Stoere Koning

Stoere koning 

Zoals je in het vorige blog misschien wel gelezen hebt staat er nieuwe kleding op de webshop. In het vorige blog ging het over een groen vestje voor meisjes. Vandaag gaan we het ook hebben over een van deze nieuwe items. Dit artikel is voor die al iets wat grotere baby’s. In dit blog ga ik het hebben over een vestje voor jongens. Dit vest komt onder anderen weer van het merk vinrose. Als je het vorige blog hebt gelezen weet je al dat de meeste nieuwe artikelen van het merk vinrose kwamen. Had je het blog nog niet gelezen, dan weet je dat nu! Terugkomend op het pakje van vandaag, dit is het vestje waar ik het in dit blog over ga hebben:  

Zoals je kunt zien op de afbeelding is het een vest met een print. Het vest is bedrukt met een print van kroontjes gemaakt van graffiti. In de kleuren zwart en wit. De graffiti geeft een stoer effect maar de kroontjes zorgen toch voor een schattige look. Je voelt je net een stoere koning! Het vest heeft een capuchon met touwtjes, deze touwtjes kun je niet loshalen. Het vest is volledig grijs op de print na en heeft een logo op de borst. Het logo is rond en is grijs met een gekleurd randje. Op het logo staat ook nog een tekstje. Het vest heeft twee zakjes aan beide kanten van de rits. De rits is grijs en gaat door tot onderaan het vest. De onderkant van de mouwtjes zijn elastiek en hebben een witte streep aan de onderkant.  

Het vest is te verkrijgen in twee maten: 86 & 98 voor jongens. Het vest is te verkrijgen voor 31.95. Gemaakt van katoen en elastiek.  

Ben je benieuwd naar de andere nieuwe artikelen of in de webshop? Neem dan snel een kijkje op www.babypakjes.eu. Voor jongens en meisjes en uniseks. Volg ons gelijk op Instagram en facebook: @babypakjesgalandro. 

Galandro babypakjes 

Write a Reply or Comment