Rock it

Rock it

Zoals jullie allemaal gemerkt hebben heeft de webshop nieuwe kleding. Als je dit nog niet wist moet je vooral even een kijkje nemen op de webshop! Maar nu met de nieuwe kleding moeten we natuurlijk niet de oude kleding vergeten. Tussen de eerste kleding zit veel variatie in de outfits. Er is voor elk baby’tje wel iets te vinden. Of iets meer dan iets natuurlijk. In dit blog ga ik het hebben over een artikel voor meisjes. Het laatste blog ging over een paars shirtje in het nieuwe assortiment. In het blog van vandaag ga ik het hebben over dit lieve rokje:  

Dit rokje is gemaakt van elastiek en jogging stof. Dit zorgt ervoor dat jouw meisje makkelijk en fijn kan bewegen in haar mooie rokje. Zoals je kunt zien is dit rokje in de kleur blauw met een beetje roze. Het roze is verwerkt aan de randen van het zakje en aan de onderkant van het rokje. Het rokje heeft een zakje aan de voorkant. Je kindje kan met twee handjes tegelijk in het zakje. Er is ook ruimte voor een favoriet knuffeltje of een klein speeltje. Het zakje wordt ook wel een kangaroo pocket genoemd. Het zakje is afgewerkt met roze picot. Het rokje is vooral heel handig, omdat het goed te combineren is met een van de andere artikelen. Ook blijft het rokje goed zitten en sluit mooi aan.  

Dit rokje is van het merk ducky beau. Verkrijgbaar voor 15,95 in de maat 56 voor meisjes. Zoals ik al vertelde is het rokje gemaakt van elastiek en joggingsstof. Het rokje kan natuurlijk ook gedragen worden in de winter met een maillot.  

en je nou benieuwd naar andere artikelen of heb je een jongen? Neem dan snel een kijkje op de webshop: www.babypakjes.eu Voor meer van dit soort leuke items. Volg ons meteen op Instagram onder de naam: Galandrobabypakjes. Op Facebook zijn wij ook te vinden onder dezelfde naam! 

Galandro babypakjes 

Write a Reply or Comment