Opgelet ! nieuwe collectie

Opgelet ! nieuwe collectie

Opgelet! Galandro babypakjes heeft nieuwe babykleding! Deze kleding komt vooral van het merk vinrose. Dit merk heeft een goede kwaliteit en is zeer geschikt voor uw kindje. De nieuwe kleding bestaat uit vesten en truitjes. In dit blog ga ik het hebben over een vestje voor meisjes. De winter duurt nog twee maanden, maar het is alsnog handig om nog een aantal vestjes aan te schaffen. Je weet het natuurlijk maar nooit in Nederland. Dit vestje is erg geschikt voor de wat koudere dagen en kan gedragen worden tijdens alle seizoenen. Ik heb het over het jungle green vinrose vestje:  

Zoals je duidelijk kunt zien op de afbeelding is het vestje groen. Het is een beetje een donkere tint groen, jungle groen. De hals van het vest is een klein v-halsje en heeft een wit en groen randje. Aan de onderkant van het vest is een elastieken band met daarop twee strepen in de kleuren mint- en donkergroen. Deze elastieken band met de twee kleurtjes zitten ook aan de mouwtjes. De rits loopt door tot onderaan het vestje, je kunt hem daarom gemakkelijk bij uw kindje aan- en uittrekken. De rits is zwart en heeft geen bepaalde hangertjes of versierseltjes. Aan de onderkant van het vestje staat ”vinrose” in een roze kleur. Op de achterkant van het vestje staat ook nog een opdruk. Deze opdruk heeft de tekst ”exotic selection” in het licht roze. 

Het vest komt van het merk vinrose. Hij is te verkrijgen voor 32,95 euro in de maat 86. Hij is gemaakt van katoen en elastiek. Zit erg comfortabel en cosy. Je kan het vestje erg goed matchen bij een van de andere items uit het assortiment. 

 Vind je dit nou niet heel bijzonder en wil je liever heel iets anders of heb je geen meisje? Neem dan snel een kijkje op de webshop: www.babypakjes.eu. Veel plezier met shoppen en bedankt voor het lezen van dit blog! 

Galandro babypakjes.  

Write a Reply or Comment