Hippe kleuren

Hippe kleuren

Hi beste bezoekers van de webshop www.babypakjes.eu, vandaag gaan wij het hebben over een speciaal item. Je hebt natuurlijk buiten gemerkt dat het steeds kouder wordt en je wilt je kind ten alle tijden warm houden. Daar is dit item zeer geschikt voor. Dit is een item dat uw kind laat stralen! Dit pakje is speciaal omdat het een van de pakjes is van de unisex collectie en het is ook nog kleurrijk. Deze keer heb ik het over deze trui met lange mouwen:  

Op de afbeelding is te zien dat er een duikboot op de trui staat gedrukt. Deze duikboot valt erg op door de verschillende kleurtjes en vormpjes die verwerkt zijn in de duikboot. De vormpjes zijn: vierkantjes, halve rondjes (halvemaantjes) en rechthoeken. De kleuren zijn: blauw, donkerblauw, wit, geel en een lichte groen. Uit de achterkant van de duikboot komen belletjes. De buik en rug zijn wit en de mouwen zijn blauw. Op de schouders zit groen. Dit is dezelfde kleur als de stukjes van de duikboot.  

Het pakje komt van het merk Ducky Beau. Dit had je waarschijnlijk al verwacht als je ook de andere blogs hebt gelezen. Deze trui is verkrijgbaar voor 16.95 euro in de maten: 62, 68, 74, 80, 86 en 92. Het pakjes is gemaakt van de materialen katoen en elastiek. Het elastiek zorgt ervoor dat het pakje makkelijk is aan te trekken, sluit mooi aan & zit lekker.  

Heb je nou liever een totaal ander item? Ben je niet zo fan van deze opdruk? Of wil je nog even verder kijken? Check dan snel de webshop www.babypakjes.eu Voor top items! Check ook meteen een van de andere blogs voor meer informatie over een bepaalt pakje. Volg ons ook meteen op Instagram en Facebook voor leuke berichten! Voor iedereen is er wel iets te vinden! Mis niks! Check de webshop! 

Galandro Babypakjes 

Write a Reply or Comment