De Herfst is weer begonnen

De Herfst is weer begonnen

Bewegen! 

Het is weer herfst! De bladeren vallen van de bomen het regent en het is koud. Natuurlijk niet erg fijn voor je baby. Je wilt het beste voor je baby en zeker niet dat hij of zij het koud krijgt, maar baby’s bewegen nog best veel en dat moet ook fijn zijn. Niet in van die veelte strakke en niet flexibele broekjes. Galandrobabypakjes heeft maar natuurlijk een goeie oplossing hiervoor. In het assortiment zit een zacht warme en ook nog eens flexibele legging voor meisjes. Er zijn nog veel meer opties maar voor nu gaan we even in op deze legging:  

Zoals je kunt zien op de afbeelding is de legging volledig zwart. De knoopjes zijn de enige onderdelen die kleuren hebben. Dit maakt de legging toch wat schattiger en unieker. De knoopjes hebben de kleuren: roze, blauw en wit. Dit zijn de drukknopjes. Op de voorkant zitten stiknaden die het laten lijken alsof er zakjes in de legging zitten. (Dit is dus niet zo). Ook zit er in de bovenkant bij de taille elastiek zodat de legging goed aansluit en makkelijk aan en uit te trekken is. Aan de achterkant van de legging staat met een mooi lettertype geschreven: ”ducky beau”. Deze legging zit erg lekker en er valt gemakkelijk in te bewegen.  

De legging komt van het merk ducky beau. Dit is te herkennen aan zowel het label als aan de achterkant van de legging. De kleur is navy en de legging/jeans is gemaakt van 50% Modal 47% Cotton 5% Elastan. Het kledingstuk is te verkrijgen voor 14,95 in de maat 62.  

Ben je nou opzoek naar heel iets anders of benieuwd naar een van de andere blogs? Neem dan een kijkje op de webshop: ”Galandrobabypakjes.eu” en je zult geweldige artikelen vinden in het assortiment. Ben je nou benieuwd naar een product kijk dan even op insta of facebook: babypakjesgalandro of check een ander blog!  

Galandrobabypakjes.eu 

One comment

  1. Oh wow echt leuk!

    Beantwoorden

Write a Reply or Comment