De avonturen van Baby Beau

De avonturen van Baby Beau

Hi allemaal, ik ben beau en ik ben net geboren. Ik wil graag een paar dingen vertellen over mijzelf: ik ben een heel lief babytje en ik houd wel van een avontuurtje! Laatst was ik samen met mama naar haar werk gegaan, dat is ver van huis, zo ver was ik nog nooit geweest! Ook houd ik heel veel van mijn ouders, ik ben hun eerste baby.

Ze weten niet heel goed wat voor kleertjes ze voor mij moeten kopen en vooral waar. Ze willen natuurlijk wel dat de kleding van goede kwaliteit is, maar het moet ook niet te prijzig zijn. Ik heb zelf een beetje op het internet gekeken en ik vond toen een webshop. De webshop heet Galandrobabypakjes.eu. Ik vond het wel een leuke naam, heel vrolijk en uniek, zo’n naam heb ik nog nooit gehoord! Oke, we dwalen een beetje af. Dat is ook iets waar ik goed in ben, afgeleid raken en niet meer weten waar ik het over had. Waar had ik het eigenlijk over?

Oh ja! Over de webshop. Ik had dus de webshop gevonden en ik zat een beetje te scrollen en ik zag super veel kleertjes en ik bekeek ook een paar van die verhaaltjes over de kleding. Ik vind dat wel grappig om te lezen. Ik zag staan dat de kleding van goeie kwaliteit was en nog goed koop ook! Ik zag ook dat de webshop veel uni-sex kleding heeft, dat is wel handig voor een tweeling met een jongen en meisje! Ik heb ook nog even de langere verhaaltjes bekeken. Ik vond ze heel informatief en ik vond het leuk om ze te lezen!

Oee, het is etenstijd! Mijn buikje rommelt een beetje. Ik ga maar snel naar mama. Ze heeft vast wel wat lekkers voor mij! Ik zie jullie snel en dan vertel ik meer over deze leuke webshop! En misschien ben ik dan al wel verder dan mama haar werk geweest, misschien wel bij papa’s werk!

Write a Reply or Comment