Blue Baby

Blue Baby


Goede dag beste mensen, voor het tweede blog van deze maand ga ik het nogmaals hebben over een legging. Het wordt is al erg koud en waarschijnlijk heb je al je kleding al geshopt en heb je eigenlijk niks meer nodig. Toch is het altijd goed om een aantal leggings in huis te hebben. Als dit het eerste blog is wat je gelezen hebt dan heb je natuurlijk nog geen legging gezien, neem dan een kijkje op de website en lees een ander blog. Heb je het vorige blog wel gelezen dan weet je dat die legging een leuk kleurtje had deze heeft dat ook
De kleur van de legging is licht blauw. Als je een tweeling hebt is het heel schattig om de roze en blauwe legging met elkaar te combineren. De legging heeft een elastische tailleband. De legging heeft 3 bloemetjes op de legging in de kleuren: roze, licht roze en licht groen. De legging heeft ook 3 bloemetjes op de achterkant. De kleuren zijn anders dan aan de voorkant: twee verschillende tinten roze en iets donkerblauw dan de legging zelf. Verder heeft de legging niks bijzonders. Eigenlijk is het gewoon echt een basic.
Deze legging is van het merk ducky beau. De legging is ook verkrijgbaar voor 12.95 in de maat 62. Zoals ik al eerder zei is dit ideaal voor een tweeling. Hij is gemaakt van elastiek, modal & katoen. Ook staat hierbij het seizoen zomer, maar het is zeker ook geschikt voor de winter, lekker warm is hij zeker.
Ik begin wel de hele tijd over een tweeling, maar je kan zeker ook deze legging bestellen als je geen tweeling hebt. Wat ik al zei het is een echte basic die je eigenlijk wel zou moeten hebben. Als je toch aan het bestellen bent kan je net zo goed nog even verder kijken! Volg ons gelijk op Instagram en Facebook. Gratis verzending en voor iedere baby wat leuks. Voor cadeautje of om zelf je baby te verwennen.
Galandro babypakjes

Write a Reply or Comment