Baby Beau naar de kinderopvang !

Baby Beau naar de kinderopvang !

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Met mij gaat het goed! En moet je dit horen… Ik wilde graag naar de kinderopvang want ik ben eindelijk oud genoeg en mama en papa hebben het er vaak over gehad. Mama liet me niet gaan, ik snap nog steeds niet waarom maar dat maakt niet uit want ik ging stiekem toch! Als papa naar de babywinkel gaat komt hij langs de kinderopvang. Ik ging achterin zitten zonder dat papa het zag. Toen papa langs de kinderopvang kwam deed trok ik aan dat dingetje aan de deur. De deur ging niet open, ik moest iets anders bedenken.  

Ik begon heel hard te huilen en papa zag me. Hij zei: ”wat doe jij hier Beau, hoe ben je binnen gekomen?” ik zei natuurlijk niks terug want niemand mag weten dat ik kan praten, behalve jullie natuurlijk. Ik keek een beetje dom en ik stak mijn hand uit naar de opvang. Papa zei: ”Oke Beautje laten we dan maar even een kijkje nemen.” Ik was zo blij dat ik nu toch eindelijk vriendjes mocht maken bij de kinderopvang.  

Toen papa en ik de auto uit gingen was er niemand buiten. Ik dacht dat dat zo hoorde bij de kinderopvang, ik was er ook nog nooit geweest. Papa wilde voor mij de deur opendoen maar voordat papa dat deed zag hij een briefje. Ik wees naar het briefje en papa las het voor. ” Beste ouders/verzorgers, wij moeten u mededelen dat de kinderopvang gesloten is tot de coronacrisis voorbij is en de scholen weer opengaan.”  Wat is corona?  

Papa zei: ” Kijk Beautje, we kunnen niet naar binnen en je mag ook niet met mij mee naar de babywinkel. Ik ga je naar mama brengen en dan gaan we samen nieuwe kleertjes voor jou kopen op de webshop: babypakjes.eu.” Ik keek papa een beetje dom aan en negeerde hem een beetje. Ik ga uitzoeken wat dat nou is, corona?  

Write a Reply or Comment