Baby Beau en Corona !

Baby Beau en Corona !

Hoi allemaal, Ik heb goed en slecht nieuws… Wat willen jullie eerst horen? Het goede of het slechte nieuws? Oké, ik begin met het goede nieuws en daarna het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat ik bijna weet wat corona is maar het slechte nieuws is dat het niet iets leuks is zoals een beertje. Ik begon na te denken over corona nadat ik bij de kinderopvang geweest was. Ik snapte er niks van waarom mag ik van corona niet naar de kinderopvang? Ik snap het trouwens nog steeds niet zo goed. 

Ik snap er niks van. Mama en papa blijven ook alleen maar thuis en papa is heel soms even weg en dan komt hij terug met eten. Ik begon mijn zoektocht op de bank, ik heb mama en papa een beetje afgeluisterd… Niks zeggen hoor! Ze hadden het over hun werk. Mama zei iets over dat ze een laptop nodig had als ze thuis moest gaan werken en papa zei dat ze dat het beste konden laten opsturen omdat ze bang waren dat ze anders het virus zouden krijgen. Toen zei mama dat ze zo moe werd van het thuis zitten door corona. Ik ben niet heel goed met links leggen maar ik denk dat er een virus op computers zitten en dat virus heet corona. 

Dat is toch gek? Waarom blijven mama en papa binnen als computers een virus hebben? Ik vraag me ook af waarom ik niet naar de opvang mag vanwege een computer? Misschien moet ik iets langer nadenken. Ik ga erachter komen wat het is! Ik begrijp niet wat er gebeurt maar ik ga het uitzoeken en zorgen dat jullie ook begrijpen wat er gebeurt. Ik zie jullie snel weer met meer informatie! Oh trouwens, voor in de tussentijd, neem een kijkje op de webshop van Galandro babypakjes. Ze hebben hele leuke kleding voor baby’tjes als ik! 

Doeii allemaal!! 

Write a Reply or Comment