” 99% cute 1% cheeky”

” 99% cute 1% cheeky”

Misschien heb je onlangs gezien op Instagram dat ”Galandro babypakjes” een winactie had. Deze winactie is verlopen, maar niet al te min hebben wij dit rompertje nog steeds verkrijgbaar voor € 9.95. Ook zit er een zomerkorting van –10% op alle rompertjes. Deze zomerkorting geldt tot en met 1 augustus, dus wees er snel bij!  

Zoals je ziet is dit rompertje knalrood en is afgewerkt met witte randjes rond de beentjes, armpjes en de nek. Op dit rompertje staat de tekst ” 99% cute 1% cheeky” in het zwart met wit. Je ziet ook dat er een patroontje opstaat en een aantal sterren dit maakt het uiterlijk van het rompertje net wat speelser. Aan de onderkant van het rompertje zit een sluiting van drie knoopjes. De romper kan extra lang gedragen worden door deze drie knoopjes ook kan de romper extra makkelijk aan- en uitgetrokken worden. Deze sluiting wordt ook wel een envelop-opening genoemd.  

 De romper is verkrijgbaar in de maten: 50, 56, 62, 68, 74 & 80 voor 9,95. Het rompertje is gemaakt van 100% katoen. Dit maakt het natuurlijk erg fijn om ten eerste in te bewegen en ten tweede omdat het erg lekker zit. Deze rompertjes zijn ook nog eens uni-seks dus erg handig voor als je het geslacht bijvoorbeeld nog niet weet.  

Dit rompertje is van het merk, Ducky Beau. Er zitten nog veel meer kledingstukken in het assortiment van Ducky Beau. Bijvoorbeeld het jurkje van het vorige blog, deze was ook van Ducky Beau. Naast dit jurkje zijn er ook broeken, shirtjes en andere rompertjes van Ducky Beau. Heb je het vorige blog nog niet gezien of gelezen? Bekijk deze dan snel nog even!  

Ben je nou niet opzoek naar een rompertje of heb je liever een ander kleurtje? Op de webshop babypakjes.eu zijn er veel verschillende kledingstukken en/of rompertjes! Ben je toch bezig volg ons dan gelijk op instagram & facebook: babypakjes.eu voor allerlei kleding!  

Galandro babypakjes.eu 

Write a Reply or Comment